Over Oxalis Zorg

Wij begrijpen wat u wilt en nodig heeft

Iedereen woont graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis en wij vinden dat iedereen dit ook verdient. Het is bovendien zelfs zo dat de overheid dit vraagt van ons.

Oxalis Zorg maakt dit graag mogelijk met ons zorgaanbod, welke bestaat uit huishoudelijke hulp, verpleging en palliatieve zorg.

Wat u van ons kunt verwachten?

Professionele en toegankelijke zorg in uw eigen, vertrouwde omgeving.

Oxalis-Zorg-Medemblik-Thuiszorg-Palliatieve-Over-Oxalis-Zorg-Medemblik

Oxalis Zorg staat pal achter haar cliënten

Bij Oxalis Zorg staat de cliënt altijd op één. Met stip. Wij doen er alles aan om ongeacht uw situatie de beste mogelijke zorg te verlenen die u verdient. Daarom staan wij niet alleen u en uw naasten bij met het verlenen van de juiste zorg.

We hebben in Nederland namelijk een prachtig zorgstelsel, maar is het soms noodzakelijk op de juiste momenten scherp te blijven. Waar nodig trekken wij dus aan de bel bij doctoren, artsen, gemeentes, verzekeringen en ziekenhuizen als de nood voor u hoog is, zodat u spoedig en adequaat geholpen kan worden.

U en uw naasten zouden zich niet druk hoeven maken om randzaken rondom de zorgbehoefte.

Dat doen wij dag én nacht!

Afhankelijk van uw situatie kunnen wij ook 24 uurs zorg verlenen als dit nodig of wenselijk blijkt. Dit zien we met name veel bij palliatieve zorg, maar ook bij tijdelijke verpleging na bijvoorbeeld een ingrijpende operatie is dit vaak noodzakelijk.

Afhankelijk van uw situatie, zorgbehoefte en persoonlijke wensen maken wij hoe dan ook een zorgplanning die voor u het allerbeste is. Hiermee kunt u vervolgens zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde thuis een kwalitatief leven genieten.

Hoe mooi is dat?

Huishoudelijke hulp

Wij ondersteunen cliënten u bij allerlei huishoudelijke taken. Samen met de client en hun naasten bekijken we wat zij zelf kunnen doen en waarbij onze hulp noodzakelijk is.

Lees meer

Verpleging

Verpleging is een intensieve vorm van zorg, waarvoor professionele kennis en ervaring een absolute must is. Oxalis Zorg levert verpleging op prettige en persoonlijke manier.

Lees meer

Palliatieve Zorg

Bij palliatieve zorg is het belangrijk dat cliënten zo lang mogelijk zelf de regie kunnen houden. Wij begeleiden en ondersteunen in de thuissituatie op een manier die bij u past.

Lees meer

Heeft u vragen over palliatieve zorg?